Ring til os på:
Vøl-Bogade 14
6400 Sønderborg

Nyt tag Sønderborg

Udskiftning af tag - nyt tag på huset

Brdr. Jensens Eftf. har stor erfaring inden for tagarbejde, herunder både i forhold til udskiftning af tag samt lægning af nyt tag i Sønderborg og på Als.

​Taget er den absolut vigtigste del af husets klimaskærm, og derfor er det naturligvis også meget vigtigt, at man sørger for løbende at vedligeholde sit tag med professionelt tagarbejde. Er ens tag af ældre dato, kan det desuden være fornuftigt at få foretaget en udskiftning af taget i god tid, så man ikke risikerer, at der opstår utætheder, som kan forårsage svamp, råd eller anden form for skade på boligen, hvilket blandt andet er en af de opgaver inden for tagarbejde, som vi har stor erfaring i.

​Brdr. Jensen Eftf. udfører både store og små opgaver inden for tagarbejde i form af lægning af nyt tag samt udskiftning af tag i områderne omkring Als og Sønderborg. Vi lægger altid nyt tag til aftalt tid og inden for de aftalte rammer.​

Nyt tag af høj kvalitet

Uanset om du ønsker at få udført en reparation af dit tag, eller du ønsker at få lagt nyt tag på din bolig, er Brdr. Jensens Eftf. i stand til at hjælpe dig med dette. Vi assisterer dig gerne og laver et gedigent og solidt stykke arbejde, som vil leve fuldt ud op til dine forventninger.

Rådgivning om udskiftning af tag

​Det kan naturligvis være en stor beslutning at skulle vælge hvilken tagtype, man skal have på sit tag i forbindelse med udskiftning af tag. Du kan derfor med stor fordel vælge at rådføre dig med Brdr. Jensens Eftf., som naturligvis gerne yder kyndig rådgivning om valg af tag.​

I kraft af vores mange års erfaring med udskiftning af tag samt lægning af nyt er vi i stand til at give dig kyndig rådgivning om netop dette område.

Få mere at vide om tagarbejde

​Hvis du godt kunne tænke dig at få mere at vide omkring udskiftning af tag, nyt tag eller andet tagarbejde, er du altid meget velkommen til at ringe os op på telefon 74 42 20 55. Du er også velkommen til at sende os en e-mail info@jensens-eftf.dk. Vi udarbejder dig gerne et tilbud på nyt tag eller på renovering af dit tag på baggrund af tagets areal.

​Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig en hånd med lægning af nyt tag på dit hus i Sønderborg på Als.

Dansk Byggeri logo


Brdr. Jensens EFTF - Vøl-Bogade 14, 6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 20 55 - Mobil: 23 73 47 44
info@jensens-eftf.dk