Ring til os på:
Vøl-Bogade 14
6400 Sønderborg

Firmaprofil

Firmaprofil

Brdr. Jensens eftf. udfører alt indenfor tømrer – og snedkerarbejde for både private, institutioner og erhverv.
​Derudover samarbejder vi med en bred vifte af andre faggrupper, hvilket sikre at kunden ikke behøver at stå for koordineringen af de enkelte håndværkere.

​Brdr. Jensens eftf. er et firma som er kendt for kvalitet. Vi lægger stor vægt på at have en god og tæt kontakt til ​vores kunder gennem alle byggeprocessens faser. På den måde skaber vi klarhed og tryghed for dig som kunde.

Solid erfaring og ekspertise

Ombygninger, tilbygninger, tagarbejde, reparationsarbejder og vedligehold udgør hovedparten af vores opgaver, ​og vi besidder derfor en solid erfaring og ekspertise indenfor dette felt.

Hos Brdr. Jensens Eftf. råder vi over eget veludstyret maskinværksted, så vi er i stand til udføre et bredt udsnit af ​snedker og specialopgaver Både arbejdet på værkstedet og med de øvrige snedker- og tømreropgaver hviler på ​stor erfaring og faglig viden. Det sikrer vores kunder den bedste kvalitet- hver gang.

​​​Faglig stolthed

Vi sætter en ære i at udfører vores arbejde med faglig stolthed, og værner om vores omdømme ved at:

  • Give realistiske tilbud
  • Overholde tider og aftaler
  • Levere kvalitet gennem hele projektet.
  • Ryde op efter os.

​Lige meget om du skal have lavet små reparationer, forsikringsskader eller større komplekse opgaver så kontakt os ​og hør hvad vi kan gøre for dig.

​Vi er medlem af:

Dansk Byggeri logo

Dansk Byggeri logo


Brdr. Jensens EFTF - Vøl-Bogade 14, 6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 20 55 - Mobil: 23 73 47 44
info@jensens-eftf.dk