Historie – læs mere om os

Vores historie og erfaring

Vi er et firma med gode håndværkstraditioner og rødder tilbage til 1946 hvor brødrene Paul og Hans Jensen startede Brdr. Jensens Snedker og tømrerfirma op.

​Hans overlod efter et par år sin del af firmaet til Paul som drev firmaet videre indtil 1978 hvor hans søn Kjeld tog over. Efter 34 år som selvstændig var det i 2012 igen tid til et generationsskifte hvor Kjelds søn Lennart overtag firmaet og i dag er tredje generation.

​Lennart er uddannet snedker og bygningskonstruktør og ønsker at føre de gode traditioner for godt håndværk videre i firmaet.

Solid erfaring og ekspertise

Ombygninger, tilbygninger, tagarbejde, reparationsarbejder og vedligehold udgør hovedparten af vores opgaver, ​og vi besidder derfor en solid erfaring og ekspertise indenfor dette felt.

Hos Brdr. Jensens Eftf. råder vi over eget veludstyret maskinværksted, så vi er i stand til udføre et bredt udsnit af ​snedker og specialopgaver Både arbejdet på værkstedet og med de øvrige snedker- og tømreropgaver hviler på ​stor erfaring og faglig viden. Det sikrer vores kunder den bedste kvalitet- hver gang.

​Ring os op i dag på telefon 74 42 20 55 eller
send os en e-mail på info@jensens-eftf.dk og få mere at vide.

Se vores referencer

Vi har den rette
løsning
for dig!