Ring til os på:
Vøl-Bogade 14
6400 Sønderborg

Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

​En af kerneydelserne hos Brdr. Jensens Eftf. er reparation samt udskiftning af vinduer og døre. Står du og skal have udskiftet dine nuværende vinduer eller døre med nogle nye af slagsen, er vi et godt kort at have på hånden.

​Vi monterer nye vinduer og døre i Sønderborg og på Als for virksomheder, privatpersoner, institutioner og foreninger.​

Nye vinduer kan være en god investering

​Det at købe nye vinduer til sit hjem kan på sigt vise sig at være en rigtig god investering, hvis man sørger for at vælge de helt rette af slagsen. Vinduer findes i en række forskellige varianter, men der vil i særlig grad være mulighed for at gøre sig en god handel, hvis man vælger at erhverve sig nogle energivenlige vinduer.

​Når du køber energivenlige vinduer, vil du få mulighed for at modtage et tilskud til dit køb, og du vil samtidig også kunne sikre, at din bolig har nemmere ved at holde på varmen i forbindelse med en udskiftning af vinduer og døre. Du vil altså derved både kunne gøre dit køb til en fordelagtig pris samtidig med, at du kan reducere dine årlige varmeudgifter. Samlet set gør dette køb af nye vinduer og døre til en god investering.

Ring og hør mere om udskiftning af vinduer og døre

​Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for at få hjælp til udskiftning af vinduer og døre i din bolig, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi laver naturligvis gerne et prisoverslag til dig på reparation eller på montering af nye vinduer.

​Ring i dag på telefon 74 42 20 55 eller skriv til vores e-mail info@jensens-eftf.dk og hør mere om nye vinduer og døre samt udskiftning og montering i Sønderborg og Als.

Dansk Byggeri logo


Brdr. Jensens EFTF - Vøl-Bogade 14, 6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 20 55 - Mobil: 23 73 47 44
info@jensens-eftf.dk