Ring til os på:
Vøl-Bogade 14
6400 Sønderborg

Tilbygninger

Tilbygning og ombygning udføres

​Skal du have lavet en tilbygning, kan Brdr. Jensens Eftf. hjælpe dig med denne opgave. Vi kan lave både store såvel som små til- og ombygninger både for private, virksomheder, institutioner og foreninger i Sønderborg og på Als.​

Kvalitet i centrum

Brdr. Jensens Eftf. sætter en ære i at lave gode resultater for netop dig, der ønsker at få lavet en ny tilbygning, og du kan derfor også roligt regne med at få lavet et godt og veludført håndværk, når du sætter os på opgaven. En af grundværdierne i vores virksomhed er kvalitet, og vi benytter os derfor også kun af de absolut bedste materialer i forbindelse med, at vi laver en tilbygning for dig.

God rådgivning i forbindelse med tilbygning

​Når en tilbygning skal laves, er der selvsagt en lang række væsentlige ting, som man bliver nødsaget til at tage højde for. Tilbygninger kan laves på rigtig mange forskellige måder, og det er naturligvis væsentligt, at man får en løsning, som matcher de kriterier, man måtte have. At rådføre sig med fagfolk kan derfor være klogt, og vi står hos Brdr. Jensens Eftf. altid klar ved til side og yder professionel rådgivning, så du kan være stensikker på, at du vil få lavet en tilbygning, som lever op til de ønsker og behov, som du måtte have.

Få et tilbud på en tilbygning eller ombygning

​Ønsker du at få udarbejdet et tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

​Såfremt du godt kunne tænke dig at få mere at vide om muligheden for at få en hjælpende hånd fra Brdr. Jensens Eftf. til at lave din nye tilbygning, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os.

​Ring os op i dag på telefon 74 42 20 55 eller send os en e-mail på info@jensens-eftf.dk og få mere at vide om muligheden for at få hjælp.

Dansk Byggeri logo


Brdr. Jensens EFTF - Vøl-Bogade 14, 6400 Sønderborg
Telefon: 74 42 20 55 - Mobil: 23 73 47 44
info@jensens-eftf.dk